در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا مشاوره قبل ازدواج مشمول بیمه است
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ناصر صبحی قرا ملکی با اعلام این خبر گفت: برای نخستین بار این دوره‌های مشاوره پیش از ازدواج به صورت رایگان برای جوانان در آستانه ازدواج برگزار می شود و هزینه آن را وزارت ورزش و جوانان پرداخت می کند.

به گزارش ایرنا، وی با بیان این که هم اکنون 600 نفر در این دوره ها شرکت کردند، گفت: مدرسان این دوره‌ها یا از روانشناسان سازمان نظام روانشناسی کشور هستند و یا آموزش‌های لازم برای شرکت در این دوره ها را دیده اند.

مدیر کل دفتر ازدواج و تعالی خانواده معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان، محل برگزاری این دوره ها را فرهنگسراها، مدارس و مساجدی که امکان برگزاری این دوره‌‌ها را دارند،‌ اعلام کرد و گفت: برگزاری این دوره‌ها گروهی و رایگان است.

وی درباره نحو شرکت در این دوره ها نیز اظهار کرد: علاقمندان به شرکت در این دوره های می توانند با موسسه فرهیختگان دانشگاه تهران با شماره 02142312 تماس بگیرند و از زمان و مکان برگزاری این دوره‌ها آگاه شوند.