در پرداخت حق بیمه توسط
برای بیمه کردن سنگ نمای ساختمان باید چیکار کنم
توسط (100 امتیاز)
با سلام

نمای ساختمان اگر سنگ باشد باید بیمه ریزش سنگ نما بکنید و در ادامه سنگ ها را پیچ و رولپلاک بکنید تا ریزش نکنند. سازنده هایی عزیز لطفا پشت گوش نندازید و باعث مرگ عابرین نشید.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بیمه کردن سنگ نمای ساختمان به تنهایی قابل انجام نمیباشد ولی میتوانید از بیمه نامه مسئولیت مدیران ساختمان با پوشش اشخاص ثالث استفاده کنید و حتما در پرسشنامه مورد درخواست خود رو تاکید کنید