در سوابق بیمه توسط
12سال بیمه هستم 3 سال آن را ناشی بازرسی زدندن آیا جز سوابق بیمه حساب می شود
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام بلی جزو سوابقتون حساب شده است ولی توجه داشته باشید که در مواقع تغییر شعبه تامین اجتماعی حتما فرم جمعآوری سوابق رو تکمیل کنید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید