در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر کسی گواهینامه اش را تمدید نکرده باشد و تصادف کند بیمه خسارت را پرداخت می کند؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اگر تصادف منجر به خسارت مالی شود که باید مقصر حادثه خسارت را پرداخت نماید ، ولی اگر تصادف جرحی و به دیه ختم گردد و راننده حادثه نتواند از پس پرداخت بر بیاید می توان به صندوق خسارات بدنی بیمه مرکزی ج.ا.ا رجوع کرده و از طرف شخص مقصر به زیاندیده یا زیاندیدگان دیه پرداخت شده و شخص مقصر بصورت اقساط بلند مدت به صندوق مبلغ را عودت خواهد داد.

برای اطلاع بیشتر می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

اگر تصادف کنی و اعتبار بیمه نامه تمام شده باشد چه کار باید کرد ؟