در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب رئیس قطار باری هستم وبه صورت خدمات کشوری استخدام شدم ودفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم میخواستم ببینم ایا بازنشستگی سخت وزیان اوری که شامل تامین اجتماعی میشود آیا شامل اینجانب میشود
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

باتوجه به عدم وجود قانون ثابت و تنوع بالای مشاغل و شرایط کاری باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و درخواست کتبی مبنی بر بررسی بدید تا در کمسیون مربوطه بررسی و اعلام شود