در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
سلام
من 3 ساله که پیوند کلیه  کردم 1سال قبلشم  دیالیز کردم .25 سالمه  و 9 سال سابقه بیمه دارم
میتونم  ازکارافتاده کلی شم؟؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام چنانچه بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی