در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام

بنده و همسرم از طریق پدر همسرم  تحت پوشش بیمه درمانی نیروهای مسلح هستیم

و در دفترچه آن را دریافت نموده و از خدمات آن استفاده می کنیم

در دفترچه نوع بیمه اولیه مکمل ذکر شده است وحق بیمه را آزاد پرداخت می کنیم

بنده در جایی مشغول به کار هستم که تحت پوشش بیمه بازنشستگی و درمانی تامین اجتماعی است

و در محل کارم حق بازنشستگی و ... از حقوق بنده کسر می شود

اما بنده دنبال دفترچه تامین اجتماع نرفته ام و دفترچه را دریافت نکردم چون می خواهم از دفترچه نیروهای مسلح استفاده کنم

آیا این مشکل قانونی دارد؟(با توجه به اینکه بنده با اینکه در دوجا بیمه هستم اما تنها از یک جا دفترچه گرفتم و دفترچه تامین اجتماعی را دریافت نکرده ام)

ایا راهی هست که در تامین اجتماعی تنها حق بازنشستگی بدهم و حق درمانی ندهم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اخذ دفترچه بیمه درمانی از تامین اجتماعی هیچ تاثیری در میزان حق بیمه یا میزان بازنشستگی شما ندارد و با توجه به اینکه دفترچه بیمه تنها سند رسمی شما و مانند کارت شناسایی در تامین اجتماعی عمل میکنه حتما دریافت کنید