در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من سال 94 تصادف کردم دونفرفوت کردن ومقصرشناخته شدن حکم دادگاه دیروزبه من ابلاغ سال جدید دیه انسان اضافه شده ای بیمه کل خصارت روپرداخت میکنه طبق نرخ امسال لطفن راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ضمن تاسف از ایجاد این حادثه برای شما و طلب صبر برای خانواده مرحومان ، در قائده دیه باید ملاک پرداخت یوم الادا باشد یعنی در روز پرداخت هرآنچه دیه روز باشد ، در این حالت از محل بیمه نامه شما تا سقف مورد نظر دیه پرداخت خواهد شد و در صورت تکافوی مبلغ الباقی از مقصر دریافت خواهد شد ، و درصورت عدم توان مقصر می توان از محل صندوق خسارت بدنی استفاده و الباقی را از آنجا تامین و سپس در اقساط بلند مدت به صندق عودت نمود.

نکته : حالت فوق بشرطی است که دیه ماه حرام در حکم قید شده باشد ،  در غیر اینصورت تمام بیمه نامه های سال گذشته چون تا سقف 220 میلیون تومان قابل پرداخت بوده اند و دیه ماه عادی سال جاری 190 میلیون می باشد نیاز به پرداخت مابی التفاوت نیست ولی اگر حکم را ماه حرام قرار داده اند باید مابی التفاوت 253 میلیون تومان تا 220 میلیون تومان را خود مقصر پرداخت و یا از محل صندوق تامین نماید.