در سایر توسط
كسي كه بيمه قاليبافي داره (فردي)ميتواند همزمان در كارگاه ديگري نيز مشغول بكار شود ؟ بر اساس ماده 34 قاون تامين اجتماعي
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خیر اگر در کارگاهی فعالیت نمایید ومشمول بیمه اجباری باشد بیمه قالیبافی شما لغو میشود اما ماده ۳۴ اعلام میکند کارگر برای دو یاچند کارفرما کار کند نمیگوید یک شخص خودش را بیمه کرده ودر جایی دیگر کارفرما بیمه اش کند