در بیمه بیکاری توسط

بنده از بهمن ماه 94 تا آخر اردیبهشت 95 در محلی مشغول کار بودم که بخاطر مشککلاتی در کار آنها اخراجم کردند. حال جهت بیمه بیکاری اقدام نمودم ولی کارمند مربوطه ابراز دارد که چون کمتر از 6 ماه است بیمه بیکاری بهم تعلق نمیگیرد. منکه 23 سال است بیمه پرداخت نمودم چگونه است که حال بهم بیمه بیکاری نمیدهند

1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورت داشتن 6 ماه سابقه کامل بیمه واریز شده به شما بیمه بیکاری تعلق میگیرد.