در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدرم 17سال 7ماه سابقه بیمه دارهویک فرزند ومتاهل واگرازکارافتادگی کلی اش ردیف شود.ماهیانه چقدرحقوق ومزایا به خانواده مان میدهند.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام حقوق بازنشستگی وکارافتادگی براساس میانگین پرداخت سنوات وحق بیمه دو سال آخر محاسبه میشود اما اینجانب اطلاعی از پرداخت حق بیمه پدرشما رو ندارم که چه مبلغی بابت حق بیمه پرداخت کرده که محاسبات رابرای شما انجام بدهم