در سوابق بیمه توسط
با عرض سلام و خسته نباشید

فردی هستم 57 ساله با 11 سال بیمه روستایی و عشایری و با توجه به اینکه بنده دیگر توان کار سخت و کارگری را ندارم.

.سوال من این است ایا راه حلی برای تبدیل بیمه روستایی من به تامین اجتماعی و بازنشست کردن خود وجود دارد.

خواهشمند است راه حل های موجود را برای راهنمایی اینجانب اعلام نمایید
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

مزایای عضویت درصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان وعشایر

مستمری پیری

هرزن ومرد روستایی،عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل 65 سال سن 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، میتواند ازمزایای مستمری پیری استفاده نمایدوحداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده ای که درهمان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت نموده است، دریافت نماید.