در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در یکی از واحد های کار و امور اجتماعی به علت حجم کار دو یا چند هیأت حل اختلاف تشکیل شده است آیا اعضاء یک هیأت می توانند در هیأت های دیگر به عنوان عضو شرکت داشته باشند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

نمایندگان کارگران و کارفرمایان که برابر مقررات مربوط به عنوان اعضاء هیأت‌ های حل اختلاف انتخاب می شوند با عنایت به اعتبارنامه‌ های صادره و به اعتبار عضویت شان در این هیأت ها، حضور و جایگزین شدن آنان در جلسات هیأت های حل اختلاف واحد اداره کل بلا مانع خواهد بود.