در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا برای شکایت از آرای هیأت های تشخیص الزاماً باید از فرم دادخواست نمونه استفاده شود ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

با توجه به ماده 3 آیین نامه رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیأت های تشخیص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون کار، رسیدگی در مراجع حل اختلاف منوط به تسلیم دادخواست می باشد که حتی الامکان بر روی برگ های مخصوص نوشته خواهد شد به این ترتیب در مرحله شکایت طرفین از رای هیأت تشخیص الزاماً نیاز به استفاده از فرم دادخواست نمونه نمی باشد.