در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من 15 سال دیگه با 25 سال سابقه از تامین اجتماعی بازنشست میشم بهترین مکمل چه بیمه هست که بشه اون پنج سال باقیمانده رو جبران کنه
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
پیشنهاد ما به شما خرید یک بیمه عمر با هر مبلغی که توان پرداخت آن را دارید می باشد تا بتوان از آن برای دوران بازنشستگی در کنار حقوق تامین اجتماعی بسیاری از نیازها و کمبودهای آن را جبران نماید