در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بای تغیرنظریه حادثه ناشی از کار بوده ولی غیرازاین ثبت شده وارایه برگه ماموریت وباگذشت سالیان زیاد فقط کپی ازبرگه ماموریت موجود است ومیتوان ازشرکت مربوطه درخواست صدوربرگه جدید طبق کپی موجود صادرکند . مورد قبول تغیرات می باشد
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
حادثه در زمان ماموریت جزو حادثه حین کار می باشد و مدرک مرتبط با آن نیز فرم اعزام به ماموریت (روزانه و ساعتی) می باشد . میتوان درخواست ارائه اصل مدرک را از کارفرما نمود.