در دیه و بیمه خودرو توسط (56,040 امتیاز)

در چه شرایطی از کوپن بیمه شخص ثالث استفاده کنیم؟

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

"ادامه مطلب  " :

انتقال تخفیف به خودرو جدید
خیلی ها سالها تلاش می کنند که با کمترین استفاده از کوپنه ای بیمه شان تخفیف به دست بیاورند و در تمدید بیمه نامه از آن استفاده کنند اما یکی از مشکلات بزرگ این بود که اگر کسی ماشین اش را میفروخت همراه با واگذاری بیمه نامه تمام تخفیف هایی که به خاطر رانندگی صحیح و کم خطر به دست آمده بود از بین میرفت. کارشناسان همیشه سعی داشتند که بیمه نامه شخص ثالث را وابسته به راننده کنند و در هنگام ریسک سنجی آن در واقع خطر راننده را عامل اصلی قرار دهند. البته نوع خودرو در میزان ریسک تاثیر خواهد داشت. بر اساس اصلاحی که در قانون بیمه شخص ثالث انجام شده از این به بعد در صورت انتقال قطعی مالکیت وسیله نقلیه، انتقال دهنده تا قبل از انقضای مدت اعتبار بیمه نامه میتواند تخفیف وسیله نقلیه منتقل شده را به وسیله نقلیه ازنوع مشابه متعلق به خود یا فامیل های درجه اول خود منتقل کند. در حال حاضر شرکت های بیمه مکلف شده اند سوابق تخفیف وسیله نقلیه منتقل شده را به وسیله نقلیه جایگزین انتقال داده و تخفیف مربوط را با کسر تخفیف مدت باقی مانده وسیله منتقل شده در بیمه نامه وسیله نقلیه جایگزین اعمال کنند. حق بیمه وسیله نقلیه منتقل شده در سررسید بیمه نامه آن بر اساس سوابق بیمه گذار جدید دریافت خواهد شد. شرکت های بیمه هم ساز و کارهای الزام را فراهم کرده و بدون توجه به اینکه از کدام شرکت بیمه، بیمه نامه خریده باشید میتوانید تخفیف ها را به خودرو جدید یا خودرو فامیل های درجه اول خود انتقال دهید. هدف از این قانون تشویق راننده های کم خطر عنوان شده است.

نگذارید در تصادفات سطحی کار به شکایت برسد
تصور اکثر ما این است که هنگام تصادف و وارد آمدن خسارت به خودروهایمان یا هنگام آسیب وارد آمدن خسارت به یک عابر پیاده و موارد مشابه دیگر خسارت دیده و خسارت زننده باید شکایت تنظیم کنند، مرجع قضایی برای رسیدگی به دعوای آنان وارد شود و تنها پس از صدور حکم دادگاه است که خسارت به خسارت دیده از منبع اعتبار خسارت زننده توسط شرکت بیمه پرداخت میشود. این تصور پس از مصوبه بیمه مرکزی تا حدودی اشتباه است. قضیه از این قرار است که شرکت های بیمه و خود بیمه مرکزی به عنوان ناظر این صنعت ظاهرا متوجه این کاستی ها شده اند و راه هایی را برای رفع آن در نظر دارند. در مرحله اول بیمه مرکزی اعلام کرد برای دریافت خسارت از شرکت های بیمه ای دیگر نیازی به حضور فرد مقصر در ادارات بیمه نیست که به نوبه خود در کم کردن بوروکراسی و صرف وقت برای شخص خسارت دیده قابل اهمیت است اما نکته مهم این است که شهروندان هم از این موضوع باخبر باشند و هنگام بروز تصادفات از این رهگذر قانونی استفاده کنند. در مرحله بعد بیمه مرکزی از بی نیاز بودن به رای دادگاه در پرداخت خسارات تا یک سقف خاص خبر داد که این هم در نوع خود جالب بود.

پرداخت خسارت بدون رای دادگاه
اگر فرد خسارت دیده و خسارت زننده با یکدیگر توافق داشته باشند، شرکت های بیمه بدون مراجعه به دادگاه میتوانند خسارت پرداخت کنند. این موضوع هم مردم را از دردسرهای رفتن به دادگاه و شکایت و.. راحت میکند و هم باری از روی دوش دادگاه ها که راهروهای شعبشان از هر اداره ای شلوغ تر است بر میدارد. ضمن اینکه کلی هم در هزینه های افراد صرفه جویی می شود .قبلا اگر فرد خسارت دیده به دادگاه مراجعه می کرد، شرکت های بیمه تا زمانی که قاضی دادگاه حکمی را صادر نکرده باشد، نمی توانستند مبلغ خسارت را پرداخت کنند اما با اجرای این طرح دیگر نیازی به رای دادگاه نیست. این فقط مختص خسارت به ماشین ها نیست بلکه مثال اگر شخصی در خیابان با سانحه تصادف مواجه شد و مثال پا یا دست و.. او آسیب دید هم دیگر نیازی به مراجعه به دادگاه و شکایت ندارد اما توجه داشته باشید که در صورتی که این حادثه منجر به فوت شود حضور مقام قضایی الزامی است. پس این نکته را به یاد داشته باشید که هنگام مواجهه با تصادفات سطحی اصرار بیخود به کشیدن پای دادگاه و پاسگاه به موضوع نداشته باشید همان جا با طرف مقابل به توافق برسید به شرکت بیمه زنگ بزنید کارشناس شرکت بیمه خواهد آمد و تعیین خسارت میکند و همه چیز با خوبی و خوشی به پایان میرسد.

چند مرحله تا پرداخت خسارت
اگر از این لحظه به بعد تصمیم گرفتید که از این قانون استفاده و خودتان را از رفتن به دادگاه راحت کنید بهتر است بدانید که هنگام بروز حادثه فقط چند گام ساده تا رسیدن به خسارت کافی است. اگر تصادف اتومبیل با یک اتومبیل دیگر است گام اول این است که یا به توافق برسید که مقصر کیست یا اینکه از افسر رانندگی بخواهید این را مشخص کند. قاعدتا در تصادف با عابر پیاده دیگر نیازی به این مرحله نیست. مرحله دوم زنگ زدن به واحد خسارت بیمه مربوطه است و مرحله سوم هم تکمیل مدارک مورد نیاز شامل دفترچه بیمه کوپن مدارک شناسایی راننده و مدارک ماشین است. به همین راحتی در تصادفات با عمق خسارت کم میتوان خسارت گرفت بدون رفتن به دادگاه.

منبع : بیمه سل

موفق و پیروز باشید.