در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
درسال 84دونفرمان درمسیربرگشت ازکارگاه به منزل دچار حادثه شدیم وازطرف شرکت دربرگه حادثه که مسول ایمنی کارگاه ردکرده حادثه رابیرون ازکارگاه رد کرده ویکی مان 8ماه ودیگری6ماه استراحت پزشکی مان راحقوق ازتامین اجتماعی گرفته ونسبت نظر مسول ایمنی متوجه نبوده وبه تازگی پروندیمان درکارافتادگی درجریان است ومتوجه شدیم که تامیین اجتماعی درپروندحادثه راناشی ازکارنداتسته وفقط بخاطر نظر ایمنی کارگاه که فقط مسولیتی کارگاهی داشته ومکان حادثه راازدید ایمنی کارگاه سنحیده وتامین اجتماعی بدون کارشناسی چرا این نظریه که باعث درصد کمتر نسبت ناشی ازکار شده وبه کجا وچطور این مشکل حل ونظریه تعویض گردد.
توسط
بازرسی تامین اجتماعی چرا بنده بعدازسالها متوجه شدم که حادثه ای که بایه برگه ماموریت حل میشد .درحال حاصر فقط کپی برگه نامه ماموریتم که شرکت وپاسگاه وراهنمای رانندگی منطقه حادثه تاییدشده وجهت استفاده ازبیمه کارفرما صادر شده وبه دفتر شرکت ارسال شده رادارم.وشرکت وپروژه بعداز 11سال جمع شده چطوری میتوان حادثه رابه ناشی ازکارتعیرداد.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بعد از اتمام کار و خروج از محل کار هر حادثه ای که برای فرد رخ دهد خارج از شمول حادثه حین کار میباشد