در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام اصلا سابقه بیمه ندارم با وانت کارمی کنم ایا میشود بیمه رانندگان بشوم ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بهتون تبریک میگم که قبل از رسیدن به کهولت سنی و عدم توانایی کار کردن به فکر بیمه افتادید

بنده بهتون پیشنهاد میکنم برای کارهای درمانی خودتون رو بیمه سلمت کنید که رایگان هست و فرقی هم از لحاظ تخفیف و ...... برای عمده بیماریها نداره

و برای بازنشستگی و سرمایه ای برای سالهای آینده بیمه عمر و سرمایه گذاری رو تهیه کنید که نسبت به تامین اجتماعی مزایایی هم داره

برای دریافت توضیحات بیشتر میتونید با دفترم تماس بگیرید با کمال میل در خدمتم

محمدزاده

کارشناس بیمه