در بیمه بیکاری توسط
سلام آیا مدت بیمه بیکاری جز سنوات حساب میشود؟مثلا کسی دو سال سابقه بیمه بیکاری داشته باشد و 28 سال سابقه کار جمعا سی سال سنوات حساب میشود یا همان مدت 28 سال کار؟
1 پاسخ
توسط
با سلام مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جزء سنوات پرداخت حق بیمه محسوب می شود. در واقع حق بیمه این دوره را سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کند. بنابراین با 28 سال سابقه و دو سال دریافت مقرری بیمه بیکاری با وجود شرط سنی مربوطه شما می توانید بازنشسته شوید.