در بیمه بیکاری توسط
من از 94.8.1 بیکار شده ام و پس از پیگیری ها ، از همان تاریخ مشمول بیمه بیکاری شدم و مقرری ماهیانه نیز بمدت 28 مشخص شده.حالا منو برای افتتاح حساب در بانک رفاه معرفی کردند و بدلیل مفقود شدن کارت ملی ام بانک برایم حساب باز نمیکند . برای دریافت کارت ملی جدید اقدام کردم اما تا شهریورماه بدستم نمیرسد.از طرفی باتوجه به اینکه کپی کارت ملی نیز داشته ام بانک نیز هیچگونه همکاری نمیکند.آیا روش دیگری مثل صدور چک در وجه من برای پرداخت وجود دارد؟
الان 10 ماه است که می بایست به من مقرری پرداخت شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط
با سلام مقرری شما حفظ شده و به یکباره پرداخت می شود و سوخت نمی شود از این بابت نگران نباشید. می توانید به شعبه مراجعه کنید و با توضیح مطالبی که گفتید از کارکنان مربوطه بخواهید مطالبات قبلی شما را طی یک فقره چک پرداخت نمایند.