در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چنانچه واحد کار و امور اجتماعی و یا مقامات وزارت کار و یا دستگاه  های دیگر رای قطعی صادره از مراجع حل اختلاف را مغایر قانون و خلاف تشخیص دهند آیا می‌توانند در زمینه تجدید نظر در رای اقدام نمایند ؟
2 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

آراء قطعی مراجع حل اختلاف صرف نظر از صحت و سقم آنها به هر حال قابل تجدیدنظر در مراجع حل اختلاف و یا واحد کار و امور اجتماعی و یا سایر سازمانها و دستگاه ها و حتی دادگاه ها نبوده و تنها دیوان عدالت اداری قانوناً مجاز به رسیدگی مجدد و احیاناً نقض آنها می باشد.