در سایر توسط
با سلام و خسته نباشید

از انجایی که در شرکت های خصوصی ( بیمه ای) در اساسنامه حق امضا با مدیریت عامل شرکت می باشد و اسناد و اوراق بهادار باید به امضای مدیر عامل و یکی از اعضای هیات مدیره برسد ، چگونه روئسای شعب اقدام به امضای قرارداد بیمه ای با نهادها سازمانها و شرکتهای خصوصی و دولتی با امضای رئیس شعبه مینمایند. خواهشمند است در صورت و جود مصادیق قانونی جهت این موضوع به انها اشاره شود.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

اگر دقت نمائید حتی نمایندگان شرکت بیمه هم می توانند بیمه نامه ها را مهر و امضاء نمایند ، در اینگونه موارد با حفظ سمت اختیاراتی را به نمایندگان ، روسای شعب داده می شود تا بتوانند اوراق بیمه نامه را امضا نمایند و این درقالب بیمه نامه های صادر مصداق دارد و کار قانونی است و هیچگونه مشکلی ندارد. چون این اسناد و بیمه نامه ها و شرایط عمومی آن توسط شورای عالی بیمه و شرکت بیمه در قبال پرداخت حق بیمه ارائه می گردد ،  و اسناد تعهد آور مالی که منظور شما است نبوده و نیست.