در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

اگر من موتور دوستم رو بگیرم و تصادف کنم درصورتیکه گواهینامه ام نداشته باشم ولی موتور بیمه داشته باشد و مقصر هم من باشم

و از طرف دیگه مسبب بوجود امدن حادثه افسر راهنمایی رانندگی باشد که به جلوی موتور پریده و قصد ایست دادن داشته باشد هم لحاظ کنید !

در این شرایط ایا راننده موتور میتواند از بیمه یا ازطریق شکایت دیه خود را بگیرد یا چون مقصر است هیچ دیه ای پرداخت نمیشود ؟؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز چنانچه در کروکی ترسیمی مقامات راهنمایی و رانندگی مقصر صد در صد تصادف شما هستید که دیه رو به شرح زیر پرداخت میکنید اما چنانچه به اعتقاد دارید مقصر افسر پلیس بوده که باید به رای کروکی اعتراض کرده و هیات های 3 و 5 و 7 و 9 و..... بیان تا بلاخره نتیجه ای حاصل بشه

اما چنانچه مقصر صد در صد شما شناخته شدید و شما هم گواهینامه متناسب ندارید طبق ماده 6 قانون شخص ثالث شرکت بیمه بدون اخذ تضمین خسارت زیاندیده را پرداخت کرده و سپس به قائم مقامی از زیاندیده به مراجع قضایی مراجعه و بخشی یا تمام خسارت را از فرد مقصر بازپس میگیرد

توجه داشته باشید از مقصر گرفته میشود نه از مالک موتور