در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه چند روز بعد از رای دادگاه مهلت داره تا دیه را پرداخت کند؟
 و اگر دیر پرداخت کند جریمه داره؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

طبق ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث شرکت بیمه موظف است ظرف یک ماه هرگونه مدارک و مستنداتی را لازم دارد از طرفین درخواست نموده و حداکثر ظرف 15 روز پس از تکمیل پرونده باید خسارت را پرداخت نماید

چنانچه تعلل در پرداخت از طرف  شرکت بیمه باشد و در این حین دیه بالا رود باید به نرخ دیه روز پرداخت محاسبه شود

اما چنانچه تعلل از طرف زیاندیده باشد در تکمیل پرونده ، مبلغ دیه به تاریخ صدور حکم دادگاه محاسبه و پرداخت میشود