در لیست بیمه توسط
وقتی لیست رو میخوام بفرستم خطا میدهد: محتوای فایل اطلاعات بیمه شدگان،فیلد کد کارگاه مشکل دارد. لطفا توضیح دهید.فیش پرداخت لیست بیمه فروردین تا برای پرداخت تا آخر خرداد فرصت داره؟
2 پاسخ
توسط
مجددا اطلاعات را بررسی کنید. ممکن است اطلاعات لیست کارگاه دیگری را بارگذاری می کنید!

در خصوص مهلت پرداخت حق بیمه لیست؛ برای کارگاههای مشمول معافیت سهم کارفرما تا میزان 5 نفر، مهلت پرداخت 2 ماه است و برای مابقی کارگاهها و نیز بیمه رانندگان و باربران یک ماه می باشد.
توسط
منم امروز به این مشکل بر خوردم وقتی دو تا فایل ها الکترونیک رو جا به جا بارگذاری کنید این ارور رو میده.. یک بار دیگه فایل هارو درست بارگذاری کنید درست میشه