در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام دوره انتظار بیمه درمان تکمیلی برای گروه ها ی مختلف را بنویسید و دلیل تفاوت را بیان کنید؟
با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام دوره انتظار بین سه ماه تا نه ماه است

بدلیل تعداد افراد،هرچه تعذاذ افراد در قرارداد تکمیلی بیشتر باشه دوره انتطار کاهش پیدا میکنه ضمن اینکه اگر شرکت طرف قرارداد تمام بیمه نامه هاشو از شرکت ارایه دهنده تکمیل درمان تهیه کنه هم حق بیمه و هم دوره انتظار کاهش پیدا میکنه

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید