در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام, من حدود17سال از سابقه ام شامل سختی کار است و قبل از آن هم 9سال سابقه ی عادی دارم با این وجود من چگونه میتوانم بازنشست شوم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما اگر جمع سوابقتان با ارفاق 35سال بشود بدون شرط سنی میتونید بازنشسته شوید اگر 17سال تایید شود 8.5سال هم ارفاق به شما تعلق میگیرد وبا 9سال عادی میشود 34سال سابقه چنانچه 50سال سن داشته باشید میتونید بازنشسته شوید اما اگر زیر 50سال باشید یک سال دیگه بیمه پرداخت نمایید میتوانید بازنشسته شوید