در سایر توسط
با سلام عدم پرداخت به موقع خسارت سال94 به کشاورزان
توسط
انتقال داده شده توسط
آیا کشاورزان با دست های پینه بسته سزاور هستند که خسارت سال گذشته را  تا بحال دریافت نکردند باشند و بانک کشاورزی هر روز قول می دهد که ماه آینده پرداخت می شود کشاورزی که از صبح تا غروب در آفتاب مشغول کار کردند می باشد آیا مستحق دریافت خسارت محصولش نمی باشد
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام به صندوق بیمه محصولات کشاورزی مراجعه نمایید و در صورت عذم پاسخگویی به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه مراجعه و درخواست بررسی بدید

پیشنهاد مستر بیمه
جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید