در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من کارمندی 41 ساله هستم بیمه عمر 30 ساله خرید کنم یا 20 ساله وآیا امکان این هست مثلا 20 ساله خرید کنم و بعد از مثلا 18 سال 30 ساله کنم؟

چه بیمه ای به من امکانات بهتری میدهد و مناسب تر است؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام ضمن تشکر از دور اندیشی شما توصیه میکنم از همان ابتدا قرارداد تا شن هفتاد سالگی ببندید با اینکار شما هر زمان بخواهید میتوانید در خواست بازخریدی کنید ولی در صورت خرید 20 ساله حتی اگر بخواهید یک سال دیگر ادامه بدهید شرکت بیمه میتواند قبول نکند و در صورت قبول تمدید بیمه نامه شما را براساس آزمایش و اضافه نرخ انجام دهد که به هیچ عنوان به صلاح شما نیست

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید