در سایر توسط
با سلام آیا بیمه ای وجود دارد که هزینه درمان خارج از کشور را پوشش بدهد?
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام اگر به قصد درمان میخواهید به خارج از کشور بروید هیچ شرکتی به شما خدمات ارایه نمیده مگر بیمه تامین اجتماعی که آنهم با شرایط و ضوابط خاص خودش و اینکه برای دریافت کمک به صندوق هیت امنی ارزی نیز در خ طالقانی نیز میتوانید مراجعه کنید

ضمنا در زمینه بیمه های مسافرتی با مزایای ذیل در خدمت شما هستیم

1-پرداخت هزینه های پزشکی در سراسر جهان تا سقف 50000یورو

2-خدمات فوریتهای پزشکی و دندانپزشکی و انتقال با آمبولانس

3-ارایه خدمات در صورت مفقود شدن گذرنامه ،گواهینامه،شناسنامه در خارج از کشور

4-بازگشت اظطراری به کشور

5-جبران هزینه خریدهای ضروری در صورت گم شدن و یا تاخیر در رسیدن چمدانها

6-جبران هزینه های ناشی از تاخیر در پرواز(اقامت در هتل،غذا،انتقال از فرودگاه،و برگشت طبق شرایط عمومی

و...

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید