در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام آیا کارکنان خارجی نیز می توانند از خدمات بیمه های مسئولیت استفاده کنند؟
2 پاسخ
توسط
با سلام مطابق مفاد قانون کار اتباع خارجی در صورت دارا بودن مجوز اقامت و حق کارمجاز به فعالیت در کشور می باشند که در صورت دارا بودن این شرایط امکان ارائه خدمات بیمه ایی به ایشان فراهم میباشد .
توسط (54,350 امتیاز)
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

این افراد می بایستی حتماً مجوز فعالیت و اقامت داشته باشند،تنها در اینصورت است که تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.

بیمه سامان ، بیمه پاسخگو