در سختی کار و مشاغل سخت توسط
جهت بازنستگی چون خدمت سربازی را در جبهه بودم و دازای کارت ایثار هستم ایا سختی زیان اور بع من تعلق می گیرد که باز نشسته شوم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام و ضمن عرض ارادت و قدردانی از زحمات و ایثار شما گرانقدر که باعث سرفرازی این کشورید باید عرض کنم سختی کار با توجه به درجه رفیع ایثار جنابعالی و محل خدمت شما قابل بررسی هست درخواست خودتون رو به همراه اسناد و مدارک جهت بررسی به شعبه تامین اجتماعی ارایه نمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید