در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام بنده سال 89 تصادف جرحی کردم بیمه خسارت نداد رای دادگاه هم 89 صادر شد بیمه گفت تصادف جعلی است و از من شکایت کرد الان که چند سال گذشته من تبرئه شدم بیمه باید به روز پرداخت کند یا به دیه همان سال ممنون میشم جواب بدید هیچ منبع و قانونی پیدا نکردم که ببینم جواب سوالم چیه.
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام در این مورد حتما به وکیل مراجعه کنید دیه به روز محاسبه میشه و حتی میتوانید ادعای ضررو زیان و درخواست جبران خسارت بدید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید