در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا مراجع حل اختلاف در زمینه صدور پروانه کار برای اتباع بیگانه مسیولیتی دارند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

امور مربوط به صدور پروانه کار در چهارچوب قانون کار و مقررات مربوط در صلاحیت و از وظایف اداره کل اشتغال اتباع بیگانه و نیز واحد های کار و امور اجتماعی در محدوده اختیارات محوله می باشد و در این زمینه برای مراجع حل اختلاف قانوناً تکلیفی پیش بینی نشده است. ضمناً با توجه به ممنوعیت‌ های قانونی اشتغال اتباع بیگانه فاقد پروانه کار و مالاً بطلان قرارداد های مربوط، ورود به رسیدگی و صدور رای مراجع حل اختلاف در زمینه بازگشت بکار تبعه بیگانه مورد پیدا نکرده و محمل قانونی نخواهد داشت.