در بیمه بیکاری توسط
سؤال داشتم در خصوص بیمه بیکاری . بنده در تاریخ 1394/12/01 قراردادم تمام شد و بیکار شدم . از این رو اقدام کردم برای دریافت مقرری ایام بیکاری که 12 ماه شامل حال بنده میشه . میخواستم بدونم با توجه به اینکه در سال 94 حداقل دستمزد 712/000 تومان بوده و یک ماه در این سال بیمه بیکاری به من تعلق گرفته ، آیا برای الباقی ماهها در سال 95 حداقل حقوق به 812/000 تومان تغییر خواهد کرد یا خیر؟؟؟
قبلاً از پاسخگویی شما سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط
با سلام بله تغییر کرده و به مبلغ 812000 تومان ارتقا می یابد. به هر حال مبلغ مقرری بیمه بیکاری طبق ماده 111 قانون تامین اجتماعی نباید از حداقل حقوق سالی که در آن قرار داریم کمتر باشد.