در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام بنده در حال عبور از عرض خیابان بودم که یک خودروی سواری باهام تصادف کرد . میخواستم بدونم صرفا با توجه به نظر پزشکی قانونی میتونم از بیمه دیه رو بگیرم یا باید حتما مراحل قانونی و دادکاه طی بشه؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام نامه پزشکی قانونی یکی از مدارک جهت اخذ دیه و خسارت هست و میبایستی مدارک درخواستی از طرف شرکت بیمه رو کامل ارایه فرمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید