در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام اینجانب در فروردین 94 ارتقا شغل داشته و طبق حکم کارگزینی میباشد و حقوق ثابت 93 من به اضافه افزایش سالیانه در سال 94 حدود 275 هزارتومان ماهیانه افزایش داشته و همچنین 330 هزار تومان حق جذب وضمن اینکه در همان ابتدای سال 94 شیفت کاری از 4 شیفت 8 ساعتی به 3 شیفت 12 ساعتی تغییر پیدا کرد و باعث افزایش اضافه کار اجباری 70 ساعته در ماه شد که با تعطیلات تداخل پیدا کرده با شیفت کاری و همچنین جایگزین همپستی میانگین اضافه کار من به 112 ساعت میانگین در سال رسید که خودش به تنهایی حدود 940 هزار تومان افزایش ماخذ بوده.
حال سوال اینکه با توجه به اختلاف ماخذ اینجانب از 1620 سال 93 به 3110 میلیون سال 94 و همچنین با حقوق حدود 49 هزار تومان سال 95 ومیانگین 3550 هزار تومانی. این سال چه باید بکنم که در فیلد 5 سال قرار نگیرم چرا که حدود دیماه سابقه ی من برای کار و سختی کار و 35 روز حقوق کامل میشود.
1 پاسخ
توسط
با سلام مواردی که شما نوشتید نیاز به بررسی زیادی دارد ولی به اختصار عرض می کنم که طبق ماده 31 برنامه پنجم توسعه اگر دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی در دو سال آخر خدمت غیر متعارف افزایش یابد و این افزایش نیز ناشی از ارتقاء شغلی نباشد میانگین مستمردی 5 ساله محاسبه می شود. متعارف و غیر متعارف نیز به ترتیبات افزایش های حقوق سالانه ای که مراجع قانونی اعلام می کنند بستگی دارد مثلاً در سالجاری به حقوقها 14 درصد اضافه شده چنانچه بیمه شده ای بدون این که ارتقاء شغلی داشته باشد 30 دصد حقوقش را اضافه کند و بر اساس آن حق بیمه بدهد غیر متعارف محسوب می شود و سیتم موجود در سازمان تامین اجتماعی به طور خودکار مستمری را 5 ساله محاسبه می کند. در کارگاههایی که مشمول طرح طبقه بندی مشاغل هستند. باید مطابق با ردیفهای بیست گانه شغلی و درصدهای افزایش حقوق در هر سال حقوقها افزایش یابد در غیر این صورت در این موارد نیز مشمول محاسبه براساس 5 سال می شود.