در مفاصا حساب بیمه توسط
1)آيا شركت هاي حمل نقل داخلي كه درارائه خدماتشان ازبارنامه هاي رسمي سازمان حمل نقل پايانه هاي استان تهران استفاده ميكنند نيزموظف به اخذ مفاساحساب ازسازمان تامين اجتماعي هستند.

2)آيا اين شركت  حمل نقل داخلي  اگرقرارداد  بايك شركت توليدي جهت حمل ونقل توليدات آن شركت  داشته باشد وجهت حمل كالاي آن ازبارنامه هاي دولتي قيد شده درسئوال 1  استفاده نمايد شامل كسرحق بيمه (5درصد) سازمان تامين اجتماعي ميگردد.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

با توجه به بارنامه های موجود و اخذ حق بیمه توسط شرکتها و بدهکاری آنان به تامین اجتماعی لازم است به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه و مفاسا حساب اخذ و به دقت در اسناد و مدارک خود نگهداری کنید تا در مواقع لزوم و استفاده از معافیت های مالیاتی دسترسی داشته باشید

در مورد سوال دوم اگر شرکت مذبور از شما حق بیمه کسر میکند میبایستی حتما مفاصا حساب به شما تحویل نماید

پیشنهاد مستر بیمه:

برای برخورداری از خدمات بسیار ویژه نمایندگی 3158 شرکت بیمه سامان و برخورداری از خدمات پس از فروش که شامل پیگیری خسارت هم میشود با شماره های ذیل تماس بگیرید