در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در مواردی که براساس رای مراجع حل اختلاف، کارگر به کار قبلی اعاده می‌شود، پرداخت کسورات قانونی (حق‌بیمه و مالیات) مربوط به دوره تعلیق مذکور را چه کسی باید پرداخت کند؟
1 پاسخ
توسط
با سلام دستمزد معوقه کارگر تعلیقی از تاریخ اخراج تا تاریخ برگشت به کار باید توسط کارفرما پرداخت شود و این ایام به‌منزله اشتغال کارگر محسوب می‌شود، همچنین براساس مقررات مالیاتی و تامین‌اجتماعی کارفرما مکلف به برداشت مالیات و حق‌بیمه سهم کارگر از حق‌السعی ماهیانه اوست، بنابراین پس از پرداخت کسور مذکور به سازمان‌های مذکور، کارفرما می‌تواند سهم کارگر از حق‌بیمه را (۷ درصد) از حقوق او برداشت کند.