در پرداخت حق بیمه توسط
سلام اگر براساس رای مراجع قضایی کارگاه به حالت تعطیل درمی‌آید، کارفرما باید بازهم حقوق و حق‌بیمه دوره مذکور را پرداخت کند
1 پاسخ
توسط
با سلام در مواقعی که براساس رای مراجع قضایی کارگاه به حالت تعطیل درمی‌آید، کارفرما موظف است حقوق و حق‌بیمه دوره مذکور را پرداخت کند و پس از رفع خطر و احیای مجدد کارگاه کارگر را به کار خود بازگرداند. در حالتی دیگر دوره تعلیق قرارداد کار با پرداخت غرامت دستمزد و یا مقرری بیمه بیکاری توسط سازمان تامین‌اجتماعی همراه است و کارفرما به کارگر حقوقی پرداخت نمی‌کند و حق‌بیمه نیز به سازمان تامین‌اجتماعی نمی‌پردازد. در مواردی پس از رفع دوره تعلیق کارگر به سر کار سابق بازمی‌گردد ولی حقوق و مزایای دوره مذکور توسط کارفرما پرداخت نمی‌شود و سازمان تامین‌اجتماعی مقرری پرداخت خواهد کرد.