در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پوشش های از کار افتادگی بیمه ما چیه و در روند بیمه عمر به چه صورته؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام دوست عزیز

خوشبختانه بیمه ما شرایط بسیار مناسبی رو برای بیمه گذارانش ایجاد کرده که به این صورته :

 پوشش معافيت از پرداخت حق بيمه بر اثر ازكارافتادگي كامل و دائم

در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم بیمه شده ( ناشی از حادثه یا بیماری) وی از پرداخت حق بیمه سنوات آتی معاف خواهد شد. در حال حاضر این پوشش برای بیمه­ نامه ­هایی که بیمه­ شده و بیمه­ گذار شخص واحد می­باشند قابل ارائه است. در گذشته داشتن شغل برای بیمه ­گذار از شروط اصلی ارائه این پوشش بوده که به منظور افزایش سطح خدمات رسانی به بیمه­ گذاران شرط شغلی حذف شده است. به عبارت دیگر در حال حاضر ارائه پوشش معافیت از پرداخت حق­ بیمه برای اقشاری همچون

  •  بازنشسته
  •  خانه ­دار
  •  سرباز
  •  دانشجو و محصل

بلامانع است. شرایط سنی جهت ارائه این پوشش از سن 18 الی 60 سال می باشد اما تعهدات این پوشش شامل تمام مدت بیمه نامه است. بدین معنا که در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم بیمه شده قبل از سن 60 سال، از پرداخت حق بیمه تا انتهای مدت بیمه نامه معاف خواهد بود. همچنین لازم به توضیح است چنانچه حق ­بیمه پرداختی بیمه ­نامه بصورت افزایشی انتخاب شده باشد، افزایش­های مربوطه نیز مشمول این معافیت خواهد بود. در صورت بروز ازکارافتادگی کامل و دائم بیمه شده در مدت قرارداد، شرکت بیمه ما متعهد به پرداخت حق ­بیمه بوده و سرمایه ­گذاری بیمه ­نامه طبق روال قبل ادامه خواهد داشت. در زمان پرداخت حق ­بیمه از جانب شرکت بیمه (دوره معافیت)، در صورت تمایل بیمه­ گذار با پرداخت حق بیمه پوششهای اضافی ارائه آنها ممکن خواهد بود.

 پوشش مستمری بیکاری درصورت ازکارافتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه

چنانچه بیمه شده به هر علتي (ناشی از بیماری یا حادثه) دچار ازكارافتادگي كامل و دائم شود، علاوه بر معافيت از پرداخت حق بيمه، تا سن 60 سالگی نيز مستمري بیکاری دريافت خواهد نمود.ميزان پرداخت ساليانه این مستمري ضریبی از حق بیمه پرداختی می­باشد که به انتخاب بیمه ­گذار می­تواند از 1 تا 3 برابر مبلغ آخرين حق بيمه پرداختي تغییر نماید. این پوشش به بیمه­ شدگان بین 18 تا 60 سال قابل ارائه می­باشد. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش معافیت از پرداخت حق­ بیمه می­باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

 سرمایه اشتغال به علت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از بیماری یا حادثه

با ازکارافتادگی دائم و کامل بیمه­ شده، بیمه­ شده قادر به ادامه فعالیت شغلی قبلی نخواهد بود. لذا در صورت انتخاب پوشش سرمایه اشتغال، درصورت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه یا بیماری بیمه ­شده، سرمایه ای تحت عنوان سرمایه اشتغال به میزان سرمایه فوت به هر علت به بیمه شده پرداخت خواهد شد. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش معافیت از پرداخت حق ­بیمه می­باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.