در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام حق بیمه مشاغل ازاد وقتی فرد مجرد است با وقتی که مثلا متاهل هست و یک فرزند داشته باشد فرقی دارد؟ من مجردم ولی اکنون گفتند 152 تومان بدون سرانه درمان هست.ایا وقتی ازدواج کنم . فرزند داشته باشم حق بیمه ام افزایش می یابد؟
1 پاسخ
توسط
با سلام چنانچه در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد بخواهید از درمان استفاده کنید به دلیل این که حق بیمه درمان به صورت سرانه دریافت می شود به نسبت تعداد افراد تحت تکفل سرانه درمان اخذ می شود که اگر تعداد عائله بیشتر باشد حق بیمه بیشتری می پردازید. اما در موارد دیگر تاهل یا تکفل و یا تجرد فرقی باهم ندارند.