در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام و خسته نباشید پدر بنده در یک سازمان دولتی چند سال کار کرده و حالا باز نشته شده ما قبلا تحت پوشش بیمه ایران بوده ایم اما حالا بیمه تامین اجتماعی داریم از کجا بفهمیم که ما بیمه تکمیلی داریم
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درصورت داشتن بیمه تکمیلی ؛ در فیش های حقوقی شما مبلغی بعنوان سهم بیمه تکمیلی کسر می گردد ، درصورت مشاهده این امر شما مشمول می باشید ، در غیر اینصورت می توانید به امور کارگزینی خود مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام و درخواست پوشش درمان تکمیلی اقدام فرمائید.