در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام و خسته نباشید

شرط بازنشتگی بالای ۶۰ سال چیست ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
شرایط بازنشستگی بیمه ای برای مردان و زنان شاغل و شرط سنی بازنشستگی :

⬅️الف ) شرایط بازنشستگی برای مردان :
1- داشتن 50 سال سن و 30 سال سابقه
2-داشتن 60 سال سن و 20 سال سابقه
3-داشتن 35 سال سابقه پرداخت حق بیمه بدون شرط سنی

@moshaveran_rahnama
⬅️ب) شرایط بازنشستگی برای زنان :
1-داشتن 45 سال سن و 30 سال سابقه
2-داشتن 55 سال سن و 20 سال سابقه
3-داشتن 35 سال سابقه بدون شرط سنی
درعین حال شرایط قبلی آئین نامه به قوت خود باقی بوده و افرادی که دارای 20 سال سابقه متوالی یا 25 سال سابقه متناوب در مشاغل سخت وزیان آور می باشند می توانند تقاضای خود را به ادارات کار محل ارائه نمایند.
✅جهت مشاوره مشاغل سخت و زیان آور و بازنشستگی 1شنبه ها از ساعت 15 الی 17