در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه عمر پوشش بازنشستگی فقط در زمان حیات به بیمه شده داده میشود یا بعد از فوت هم به خانواده داده  میشود مثلااگر قرداد 30ساله باشد و بیمه شده بعد از20سال فوت کند باز هم بازنشستگی به خانواده اش داده میشود؟
3 پاسخ
توسط
باسلام،کل ذخیره ریاضی بیمه نامه به ورثه پرداخت خواهد شد.با احترام
توسط
سلام و عرض ادب
بله خانواده بيمه شده در زمان فوت با گرفتن سرمايه فوت و اندوخته رياضي بيمه نامه ميتونن تا ساليان زيادي حقوق خوبي تشكيل بدن
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه عمر دو وجه دارد یکی در زمان حیات و دیگری در زمان فوت بیمه شده :

در زمان حیات :

شخص بیمه شده می تواند از تمامی خدمات بیمه ایی همچون بیماریهای خاص ، هزینه پزشکی حادثه ، از کارافتادگی جزئی و کلی ، نقض عضوء استفاده نموده و پس از کسر حق بیمه  هریکی از پوشش های انتخابی هرانچه که بماند به آن در 5 سال اول 18% ، برای 5 سال دوم 15% و برای الباقی سال ها 10% سود تضمینی تعلق می گیرد و همچنین از فواید مشارکت در منافع ( سود های سرمایه گذاری ) به سود های تضمینی اضافه می گردند . در پایان قرارداد شما می توانید سه انتخاب داشته باشید :

1- کل مبلغ را یکجا دریافت نمائید .

2- کل مبلغ بصورت سپرده نزد شرکت بماند و از محل سود پول خود مستمری دریافت نمائید. ( درصورت فوت با مشخص کردن ذینفع کل مبلغ به ایشان پرداخ می گردد.

3- بمیزان که دوست دارید از محل پو.ل خود ماهانه یک عدد ثابت دریافت کنید تا مبلغ شما صفر شود ( مثال ماهی 10 میلیون تومان الی آخر )

در زمان فوت :

فوت به دو صورت فوت به هر علت ( طبیعی ) و فوت حادثه می باشد که با توجه به اعام شما در بیمه نامه یا بصورت سهم الارث مساوی ، یا مطابق با انحصار وراثت و یا هر شخص یا اشخاصی  که خودتان بخواهید به ان شخص و اشخاص بنابر درصد اعلامی شما + سود حاصل از بیمه نامه تعلق خواهد گرفت.

جهت مشاوره رایگان بیمه های زندگی با ما تماس بگیرید.