در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
هفده سال کارمیکنم ولی تاحالا خودم را بیمه نکردم ضمنا سی وهشت سالمه بااین شرایط چه نوع بیمه ای برای من پیشنهادمیکنید ممنون
3 پاسخ
توسط
سلام،با توجه به سن شما،باید تا 68سالگی برای بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی کار کنید .این امکانپذیر است؟برای سن شما بیمه عمری که پوشش حوادث وبیمه تکمیلی داشته باشد بهتر است.ضمنا با بیمه عمر میتوانید 10 ساله هم بازنشسته شوید.بااحترام
توسط (11,880 امتیاز)
سلام و درود برشما،بهترین بیمه ای که در این سن برای بازنشستگی مناسب با درآمد تان میتوانید داشته باشید بیمه عمر و سرمایه گذاری ست.با مشاور و کارشناس بیمه ای متخصص حتما مشورت کنید.
قنادها مشاور مالی و بیمه ای بیمه زندگی سامان کد:562