در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام.شخصی به ماشین من که پارک بوده زده و در رفته.خوشبختانه چند نفر اونجا بودن و شمارش رو برداشتن و من به دادگاه رفتم و طرف رو پیدا کردم.حالابا این توجه آیا بیمه طرف خسارت من رو میده یا اینکه طرف چون فرار کرده خودش باید خسارت بده
سوال دیگه اینکه من سپرم سالم بوده و فقط یه قسمت کوچیکش شکسته بود و فایبر کردم الان از ۸ جا شکسته.حالا اگه بیمه بخواد بده واسم تعمیر میزنه یا تعویض ماشینمم هیوندای هستش.مرسی
2 پاسخ
توسط
سلام با توجه به اینکه ماشین شما از قبل خسارت داشته و به فرمایش شما تعمیر شده است ،اگر بیمه گر خسارت شما را در آن قسمت پرداخت نماید قطعا مابه التفاوت قیمت نوع و قیمت تعمیری بر عهده شما خواهد بود البته این نیز درحالت خوشبینانه خواهد بود و همینطور اگر شما از محل حادثه قبلا خسارت دریافت کرده باشید آن مبلغ خسارت کسر خواهد شد ، ضمنا درصورت اختلاف با کارشناس بیمه در این خصوص اگر سپر خودروی شما قیمت بالایی داشته باشد و ارزش درخواست تامین دلیل از دادگاه را داشته باشد میتوانید از همان دادگاهی که شکایت کرده اید یا شورای حل اختلاف درخواست کارشناس نمایید تا کارشناس رسمی به خسارت شما رسیدگی نماید.در اینصورت بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت طبق نظر کارشناس میباشد.
توسط
عذر میخوام الان سپر من علاوه بر جایی که قبلا کمی شکسته بود از ۶ نقطه دیگه هم شکسته که سالم بوده به نظر شما کارشناس رسمی دادگستری رای به تعویض میده و یا تعمیر