در سایر توسط
سلام  من در پرورش بلدرچین فعالیت میکنم بهترین بیمه ای که می تونم داشته باشم چیه؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
سلام ضمن آرزوی موفقیت برای برخورداری از بیمه تامین اجتماعی میتوانید کد کارگاه گرفته و بجز خود مابقی کارکنان را بیمه کنید

ویا از بیمه مشاغل آزاد استفاده کنید

ضمنا با توجه به حساسیت بالای کار شما حتما از خدمات بیمه صندوق کشاورزی استفاده کنید خدمات ویژه و حمایت های خاصی برای کارتان دارند

و اما پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید