در لیست بیمه توسط
با سلام . بنده از آبان ماه 1393 تا کنون با یک شرکت ساختمانی به عنوان انبار دار کارمیکنم. حقوق پایه اینجانب در لیست بیمه ماهانه 450000 ریال بوده ولی شرکت مذکور از ابتدای سال جدید حقوق پایه اینجانب را در لیست بیمه ارسالی به سازمان 280000 ریال منظور میکند. حقوق دریافتی اینجانب ماهانه 25000000  ریال میباشد. آیا شرکت پیمانکار این حق را دارد حقوق پایه اینجانب را سر از خود کاهش داده و بیمه اینجانب را با حقوق پایه  280000 ریال پرداخت نماید.
با تشکر.
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
ليست ارسالي كارفرما بمنزله اظهارنامه است و سازمان تامين اجتماعي طبق ماد ٣٩ قانون تامين اجتماعي اين اختيار را دارد كه هر گونه نقص و اختلاف را بررسي نمايد . شما ميتوانيد با ارائه مدارك خود از جمله حساب بانكي و فيش حقوقي از شعبه مربوطه تقاضاي رسيدگي نماييد .